Geotronic Bt.
gyors, pontos, rugalmas

Épületfeltüntetési munkák díjai:

Épületfeltüntetés esetén az alábbi díjakat alkalmazzuk:

A munka tartalmazza: Az elkészült épület és a telek felmérését, a változási vázrajz, és a földhivatal által előírt munkarészek elkészítését, a digitális változási állomány és a többi digitális munkarész beadását az előírt formában papíron és CD-n. Lásd: 25/2013. (IV.16) VM rendelet

A leadáshoz szükség van az egyik tulajdonos által kitöltött és aláírt [ingatlan-nyilvántartási kérelemre] 3 (nyomtatványt viszem), valamint az épület eredeti és jogerős használatbavételi (fennmaradási) engedélyére, vagy "hatósági bizonyítványra" az épület létéről.

Mivel alapvetően ez is terepmunka, itt is elmondható, hogy elsősorban az határozza meg az árat, hogy hol van az adott telek, amelyen építkeztek. Egészen más a helyzet, ha sík vidéken rendezett utcahálózaton belül lévő téglalap alakú telken épült szokásos házat kell bemérni mérőszalaggal, és megint más a helyzet, ha Pl. a hegyvidéken, újonnan kialakított telkeken, ahol semmi sem úgy van geodéziai értelemben, mint ahogyan lennie kellene, kell bemérést elvégezni egy sok törésponttal jellemezhető nagy házról, vagy esetleg több épületről. Ilyen esetekben már a felmérés díjait kell alapul venni.

Általában az épületfeltüntetések nagy része átlagos körülmények között szokott történni, és itt elmondható, hogy alapáron 40 000 Ft-ért meg tudom oldani a teljes ügyintézést (+6600 Ft illeték).